Notodden Camping

Leo-Wegdam

jul 2025

De prijs voor camper +2 personen inclusief. stroom =NOK 350,- Wij waren er 1 juli voo1 nacht. 5 NOK voor 4 minuten douchen. Voor dames 2 douches zonder verdere voorzieningen en 1 douche met haken. Sanitair redelijk. Wel een muffe geur. Keuken met 1 afwasmogelijkheid. Staanplaatsen niet genummerd. Voor 1 nacht prima.

uvo-mobil

mei 2025

Wij kwamen hier min of meer toevallig terecht, bij prachtig weer. In eerste instantie was er geen personeel aanwezig, dus zochten en vonden we een ideaal plekje op de grote weide. Nadat we ons geïnstalleerd hadden, kwam de dame bij de receptie en konden we inchecken en met onze pinpas betalen. Ook aan vriendelijkheid was er geen gebrek! De faciliteiten zijn schoon! Voor 350 NOK inclusief elektriciteit is het zeker gemiddeld.

Lapjes

aug 2024

Camping niets mis mee. wel met het personeel. Aankomst: niemand aanwezig, 330 nk in envelop doen. Hadden we niet gepast. Volgende ochtend hopen dat er iemand was, die was er. Een forse en norse dame vroeg of ik ook liever met kaart af wilde rekenen, graag. Dat wordt dan 350 nk. Ik vertelde dat op de incheckkaart stond 330. Ze zei dat dit een oude was, toverde een andere onder de toonbank vandaan waarop 350 stond. Geen zin in discussie, betaald

Reshjemvegen 46

3677, Yli, Noorwegen