Parking Storehaugtunnelen

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bender2018

jun 2024

Prachtige plek voor één nachtje! Als je last hebt van wind kunnen beneden twee campers staan dus geen last van gehad! Wel sneeuwbuien en fris want het is hoog. Dat mag de pret niet drukken toch 😉 Er is alleen een vuilbak maar prachtig uitzicht dus gratis is ie fantastisch.

Go-Dexter

jun 2022

als er 10 sterren waren te vergeven. Een werkelijk fantastische plek. Wij hebben ons vanaf de parking naar beneden laten zakken en stonden zo mooi uit de wind. Rijk vogelleven ter plaatse als je daar van houdt. Graspieper, fitis, beflijster en een zee-arend. Verrukkelijk plekje, toppunt van terug naar de natuur.

WillemdeBoer

aug 2020

Alleen geschikt om een korte pitstop te houden, je kunt er wel overnachten maar dan moet het windstil zijn. Vandaag waait het behoorlijk en is het ondoenlijk om hier een rustige nacht mee te maken. We zijn doorgereden naar Vik en zijn daar op de camping gaan staan. Prima alternatief!

Riksveg 13

6893, Vik i Sogn, Noorwegen

parking nabij Storehaugtunnelen [lengte 1.044m, hoogte 4,3m] komende vanuit Vik I Sogn - centrum 13km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!