Camping Bad Ossiacher See

MiFri89

sep 2025

Een erg fijne camping met alle extra's die je nodig hebt. Schone en moderne badhuizen. Gratis vaatwassers voor de afwas. We verbleven hier twee nachten in het laagseizoen en genoten van het warme meer. Twee nachten - twee personen - één camper op de eerste rij (plaats 6) en betaalden ongeveer € 110 (inclusief elektriciteit/vast tarief). We komen terug. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie :)

Harrie1

jul 2025

Prima maar zeer grote camping, direct aan het meer en veel fiets mogelijkheden. Alle voorzieningen aanwezig, maar door de drukte sta je wel in de rij voor de WC, Afwas en Douche! 60 euro per nacht voor 2 personen en camper.

we kennen deze camping al 40jaar. heb er mijn echtgenote leren kennen. nu voor het eerst met de camper in het voorseizoen. camping was tot 18:30 geopend terwijl op de website 20:00 uur stond. Daardoor een nacht in Villach doorgebracht. Verder een prachtige camping met uitstekend sanitair. Goede wifi en zelfs laadpalen op een aantal plekken. in april zijn de winkel en het restaurant nog gesloten.

Seeuferstraße 109

9520, Annenheim, Oostenrijk

camping met veel sportvoorzieningen - prachtig uitzicht - direct aan het meer - campingwinkel - snackbar - pizzeria - restaurant - winkels 2km - openbaar vervoer 500m - [camping gesloten van 31/03 - 11/04]

1 apr t/m 6 okt