Genusshof Friesach

Camperplaatsen

• Stroom

• WiFi

Fantastische camperplaats, echt een paradijsje! 🌸 Heerlijk eten, prachtige omgeving en supervriendelijke eigenaren. Absoluut een aanrader om hier te verblijven! 🚐✨ Prijs is €25 per nacht voor 2 volwassenen (inclusief huisdieren). Wij verbleven hier 2 nachten. Super goede wifi.

Matrix@2017

aug 2025

Erich en Cristian zijn de supervriendelijke eigenaren. De locatie is omgeven door groen en biedt absolute rust. Uitstekende producten van de boerderij, en we hebben genoten van hun rijke en heerlijke aperitief. Ideaal om te ontspannen en te wandelen op de paden. Niet zo ver van Friesach als je een fiets hebt.

schotland-23

aug 2025

Dit is genieten, van Erich en Christiaan moet het perfect. Nu dat is het, Solar douche voor mij wel een nieuwe ervaring. Mensen dit is een Hof van Eden, locatie top, eten heerlijk, en heren die zo vriendelijk zijn. Echt doen, meer bel wel even of er plaats is. Ps. Friesach is een leuk plaatsje en een wandelijk waard. Wel linksaf de camping af.

Schützenweg 2

9360, Friesach, Oostenrijk

bij boerderij - winkel met meer dan 100 boerderijproducten - zwemvijver - voor campers met eigen toiletvoorziening - wandel- en fietspaden - centrum 2km