P voor Camperpark Nockberge

3.9

• Stroom

3.9

leuke locatie, niet geschikt voor lange campers. jammer wij waren er 14.10.2025 en alles was dicht. zelfs de receptie ging niet open tussen 09.00 uur en 10.00 uur.

Latevogel

sep 2025

Net als velen voor ons kunnen we deze Camperplaats van harte aanbevelen! Vriendelijke (ook Nederlandstalige) vrouw verwelkomde ons op een (nu) rustige CP. Alles wat we nodig hadden is aanwezig. Keurige nette douches, wasmachine en droger. Wat wil een mens op camperreis nog meer? Juist......, een stromende beekje achter/naast de camper voor het prachtige natuurlijke achtergrond geluid! En ook dat is er! Afsluitend: Een aanrader!!

paglo63

jun 2025

Deze camping is nog steeds bereikbaar via campercontact voor € 13,50 per nacht, maar voor twee personen is het eigenlijk € 25,50 inclusief een douche van 6 minuten, die overigens maar 5 minuten duurde. En 1 hond. Ik vind € 5 voor de hond wat veel, maar het personeel is erg vriendelijk en de douches en toiletten zijn brandschoon.

Sonnleiten 24

9563, Gnesau, Oostenrijk

locatie voor de camping - naast de tennisvelden - broodjesservice - snacks verkrijgbaar - mooie omgeving - skigebieden 30min - centrum 1km