Camping Reiter

JdLo

aug 2025

Mooie gemoedelijke kleine camping. Onze ervaring met eigenaren is heel positief, erg vriendelijke mensen. Het sanitair is superschoon en mooi. Er hangen doekjes zodat iedereen het netjes achter kan laten. Ook hebben we er heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Ideaal plekje voor een mooie prijs.

robrob1955

aug 2025

mooie,kleine camping, netjes en schoon, prijs nu 21,80, +2€ taks pppn en electra 1€ kwh. eigenaren niet echt vriendelijk,jammer!

kienaalden

jul 2025

Zonder reservering ontvingen we een zeer vriendelijk ontvangst en een prachtige plaats. De camping was wel bijna volgeboekt, maar 1 nacht ging prima. De gastvrouw spreekt o.a. Nederlands dus dat was helemaal makkelijk. Hele fijne, rustige camping met een speeltuin en zwembad voor de kinderen. s'avonds een snitzel gegeten in het restaurant en de volgende ochtend afbakbroodjes mee voor onderweg, perfect.

Hauzendorf 3

9761, Greifenburg, Oostenrijk

familiecamping - gelegen in de Upper Drauvallei - campingwinkeltje - snackbar - restaurant - winkels 1km - openbaar vervoer 100m

1 mei t/m 1 okt