Camping Kalkgruber

ElenMiesj

jun 2024

Vanwege garagebezoek, konden we pas laat inchecken. Geen probleem, er was nog een parkeerplaats met stroom. Hier dus nachtje gestaan. Veel verkeer, zo pal kans de weg en veel geluiden van kikkers! Of ze nou in de forellenvijver, of in het meer van Ossiach zaten, is nog een raadsel. Maar wat een kakofonie van geluiden..... Gelukkig kon de bus gemaakt worden en kunnen we onze tesi vervolgen.

globetrots

jun 2024

Rustige kleine terrassencamping (25 plaatsen) pal naast natuurreservaat. Vanaf camping eigen doorgang met verkregen leensleutel. Gastvrije beheerder die zaterdag eitje kwam brengen voor zondagochtend. Met ACSIkaart 21euro inclusief stroom en douchemunten. Wel hoge tax voor afval, milieu en toerist zijn. Totaal voor ons 87euro voor 3 nachten, ach, geen haan ( die ernaar kraait), geen last van wegverkeer, wel veel vogels en kikkers. De moeite waard

Van 09/09 op 10/09/2023. Kleine aangename verzorgde camping, spijtig van het verkeerslawaai maar de uitbaatster maakt heel veel goed. Mooie wandeling in natuurpark met uitkijktorens voor vogelspotters. Restaurants op 1 1/2km door het natuurgebied.

Alt-Ossiach 4

9570, Ossiach, Oostenrijk