gereserveerde plaatsen - weinig schaduw - toiletgebouw
Dexelbach 1
4865, Dexelbach, Oostenrijk€ 23,00 • 1 mei t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenSensationele omgeving. Ondanks dat ik volgeboekt was, kreeg ik een plaats voor één nacht (zelfvoorzienende Womo).
We moesten een tel nr bellen voor contact. 45 minuten gewacht voordat iemand kwam. Onvriendelijke man. Geen welkoms gevoel. Vage informatie over dat het eigenlijk geen camper plaats is, terwijl er Overal campers stonden. Houtje touwtje stroom. Bah sfeer. Wel mooi meer.
prachtige plek bij het meer onder fruitbomen. stroomplekken beperkt maar eldorado voor activteiten als zwemmen wandelen en fietsen.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Douche
Dexelbach 1
4865, Dexelbach, Oostenrijk47° 51' 32" N
00436802201986
€ 23,00 • 1 mei t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet