Camping Rothenfels

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Kamperen op camping Rothenfels is ongecompliceerd en drempelvrij. U kunt zelf uw kampeerplaats kiezen, geheel naar uw wens.

Houdt u van de natuur en rust? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u betoveren door het legendarische Wölzertal, geniet van de unieke sfeer van onze camping en dompel uzelf onder in een ongerepte flora en fauna.

Lees verder

• Stroom

• Douche

• WiFi

Kraai77

aug 2025

Mooie camping, ruime plaatsen. Vriendelijk ontvangst. Mooie wandelingen te maken vanuit de camping.

We hebben ons zo op ons gemak gevoeld op Camping Rothenfels! Je voelde je hier echt te gast! Zeer vriendelijke eigenaar. Mooie, ruime accommodatie. Prachtig uitzicht. Erg leuk, gezellig Grand Café met een groot terras waar je als gast gezien en bediend wordt. De kaasfondue en tarte flambée zijn een echte aanrader. Hulde aan de eigenaar. We komen graag terug. Karin Vincenz

Geitebrij

jul 2025

wat hebben wij genoten op camping Rothenfels! hier was je duidelijk een gast!! erg sympathieke eigenaar. mooie ruime plekken om te overnachten. prachtig uitzicht. prachtig Grand Café waar je als gast gezien en bediend wordt. absoluut aan te raden is de Kähsefondue en de Flamkuchen!! hier komen wij graag terug!

Bromach 1

8832, Oberwölz, Oostenrijk

47.2010674 14.2933711

Locatie host

Houdt u van de natuur en rust? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Een rustige camping voor natuurliefhebbers in het Oostenrijkse Stiermarken, dat is camping Rothenfels. Deze terrassencamping bij het middeleeuws kasteel Rothenfels heeft gewone plaatsen en een apart naturistengedeelte. Hier is het ’s nachts nog écht donker, wat het een ideale plek maakt voor sterrenkijkers.