Pustynia Błędowska - Czubatka

• WiFi

• Honden toegestaan

ABJJ

aug 2025

Een heerlijke rustige overnachting gehad. met een prachtig uitzicht. Een aanrader

GCSunrader

apr 2025

‘s avonds aangekomen rond 8 er waren nog enkele auto’s die van het avondschemer genoten en daarna werd het rustig. de geur van de houtkachels laten je weten dat je vlak bij het dorp staat. Rustige plek met mooi wandelmogelijkheden in de zuidelijke woestijn van Polen.

marcelbark

aug 2024

Wat een mooie plek met fantastisch uitzicht. Met onze kinderen hier genoten van de zonsondergang en prima overnacht. Wel een aantal auto’s in de avonduren en begin van de nacht met jongeren. Geen probleem wij snappen het wel, ideale plek om elkaar te ontmoeten en te chillen. Hier ook free wifi, altijd welkom voor de kids. Wij raden deze plek aan.

Górna 73

32-310, gmina Klucze, Polen

Grote mix parkeerplaats op top van de heuvel met een panoramisch uitzicht - zithoek (houten tafel met banken, sommige onder het kruis) - smalle steile weg naar de top maar in goede staat - overdag druk - centrum 600mt.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!