Osrodek Campingowy nr 42 PTTK

• Stroom

• Douche

FritsT

aug 2024

Mooie plek aan het meer, waar overigens niet in gezwommen mag worden. Sanitair is aan opknapbeurt toe. Nauwelijks verlichting in toilet. douche was goed. WiFi niet kunnen krijgen. Grijs water en toilet goed te lozen. Bar met minirestaurant aanwezig met prima schnitzel. Pln 100 pn voor camper, 2 pers en stroom

famdeRuiter

jul 2024

Mooi uitzicht over het meer naar het reuze gebergte in Tsjechië. helaas was de water stand heel laag en konden we niet zwemmen. camping zelf is idd wat verouderd, We schoon maar niet meer van deze tijd. Voor 1 of 2 nachten prima plek overal gras. we betaalden 100 zls voor 2 personen camper en elektra

Zeer mooie plaatsen met uitzicht op het meer en de bergen daarachter. Heeft alle basisbenodigdheden en een bar - zeer rustig met uitzicht over het meer en de zwanen. 75 Zloty voor twee volwassenen zonder elektriciteit die we niet nodig hebben. Dame aan de bar sprak Engels en nam creditcardbetalingen aan. Ik was erg blij om hier te blijven.

Plażowa 6

48-385, Otmuchów, Polen

eenvoudige camping aan meer - veel watersportmogelijkheden - klein restaurant - Ligota Wielka 1km

1 mei t/m 30 sep

€ 10,00 - € 15,00