Water Park Wodny

• Stroom

• Vuilnisbak

Op de camperplaatsen lag allerlei materiaal en konden we niet staan. Maar we konden gewoon op de parkeerplaats staan. De toilet voorziening was gesloten en we hebben verder niemand gezien om te betalen. Rustig kunnen staan in de nacht.

Travelanne22

jun 2022

Een vriendelijk welkom. 25 pln 's nachts plus 15 pln voor elektriciteit. water- en zwarte afvalvoorziening tijdens kantooruren. Grijs afval in de dichtstbijzijnde afvoer op de parkeerplaats. CCTV-beveiliging. Toegang tot de skilift 15pln per persoon. Goed park voor toegang tot de stad en de rivierwandeling. Ook handig om de trein naar Lviv in Oekraïne te nemen. Ik verbleef drie nachten en zou het opnieuw gebruiken.

Terheijden

jul 2019

Goede plek om oude stadscentrum van Przemysl te bezoeken. Voor camperaars die vanuit hier Lviv in Oekraïne willen bezoeken (aanrader!!!!) rijdt er 2-3 × daags een trein vanaf hoofdstation Przemysl. De camper hebben wij enkele dagen gestald bij de 24u bewaakte parking aan ul. Mieckiewcza 47. 20 zloty per dag.

Sanocka 17

37-700, Przemyśl, Polen