Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom
Vale de Vargo / Serpa, Portugal
Wij bevinden ons vlakbij de Spaanse grens, tussen Sevilla (180km) en Serpa (16km) in de Serra Adiça, omgeven door een olijfgaard van 40 hectare met bomen die ongeveer 300 jaar oud zijn en een wijngaard. Op de boerderij vindt u ook schapen, paarden, honden, katten, ganzen, kippen, pauwen, struisvogels en nog veel meer. We produceren onze wijn in amforen en eikenhouten vaten. In onze winkel vindt u naast wijn ook olijfolie, piri-piri, honing, cosmetische producten op basis van olijfolie, azijn en gearomatiseerde zouten en oliën. Wij zijn een familiebedrijf met Zwitserse en Portugese roots en heten u van eind april tot eind oktober van harte welkom. In ons park/tuin bieden wij ontbijt, petisco (lokale snacks) of zelfs een barbecue aan. U kunt gebruik maken van het zwembad met terras en het ruime terras omgeven door sinaasappelbomen. Bij zonsondergang serveren wij u graag onze wijnen of andere drankjes. Aan de nabijgelegen rivier de Guadiana met de kloof Pulo do Lobo of de Alqueva, het grootste stuwmeer van Europa, kunt u per kano of boot de indrukwekkende landschappen ontdekken. Te voet kunt u het kleine dorpje Vale de Vargo bereiken.
€ 22,00