2,91van 5
  • oktober 2023

Voor de prijs een prima camping, 1 pers, camper en elek. 5,60 euro Vriendelijke mensen, ook in het plaatsje. Goed het sanitair is gedatteerd. De bodem is van een soort fijn zand, sleep je mee in de camper. De ingang was voor mij geen probleem, camperbus van 5.40 mtr. Maar vond het wel smal.

• september 2023

Prima camping om de stad Beja te bezoeken . Sanitaire gedateerd maar wel schoon .

Bekijk alle 34 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
2,91van 5

• september 2023

• Avenida Vasco da Gama 24

7800-029, Beja, Portugal

38° 0' 28" N

7° 51' 44" W

-7.86223

• +351 284 311 911

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Beja