Kleine eco-camping op 8 km van Oliviera do Hospital - gebruik GPS-coordinaten - zonnige terrassen tussen olijfbomen in een bosrijke en heuvelachtige omgeving - Nederlandse beheerder - broodjesservice - geschikt voor overwinteren [zie website] - centrum 1km
Unnamed Road
3420, Oliviera da Hospital, Portugal€ 14,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWaren hier rond 10 oktober. Toplocatie met twee "Topvrouwen" Gezellig en gastvrij. Prachtig uitzicht en mooi sanitair. Aanrader.😃
Rustige en rustige plek, ligging in de natuur, zeer rustig. Voorzieningen zijn goed onderhouden en zeer schoon. Broodjesservice in de ochtend! We brachten hier 2 nachten door en genoten van het verblijf. Zwembad was leuk voor mijn zoon en de honden van eigenaren waren ook heerlijk!
Een plek om helemaal tot rust te komen en te onthaasten. Er zijn prachtige plaatsen op terrassen, vriendelijke eigenaressen en fantastisch mooi en schoon sanitair. De omgeving is geschikt voor wandelen ( honden welkom) en fietsen. Boodschappen kun je halen in Oliveirinha de Hospital ( 8 km met fiets). Er is goed interneten broodservice. In een zin: een paradijselijke plek.....een aanrader!!
lees meerWasmachine
3420, Oliviera da Hospital, Portugal40° 21' 55" N
7° 55' 15" W
-7.92085
info@campingtapadinho.com
€ 14,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine