rotte weg!!! en niets bij aankomst!! niets
in de achtertuin van een familie - tussen de kippen, eenden en geiten en een grote moestuin - centrum 4km
Estrada das Serralheiras
2950, Palmela, Portugal€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenrotte weg!!! en niets bij aankomst!! niets
26 sept 2021: fantastische plek, vooral als je met kinderen reist! Heel vriendelijk ontvangst, even bellen van tevoren. En dan sta je in de tuin van een hele lieve familie. Dochtertje van 4 speelde erg leuk met onze dochter. En ze liet ons vanalles zien: de boomgaard, de diertjes.. Er hangt een schommel en er staat een trampoline waar onze dochter gebruik van mocht maken. Net als fietsjes en skelters. Topplaats voor gezinnen!!!
lees meerIs inderdaad leuke plaats voor kleine campers. De inrijpoort is te smal voor campers van 7 à 8 m.
Stroom (unknownA)
2950, Palmela, Portugal38° 35' 41" N
8° 52' 10" W
-8.86945
+351933361868
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenStroom (unknownA)
Vuilnisbak