aan het strand - water bij ingang van parking - meerdere restaurants in directe omgeving
EM544
7500, Santiago do Cacém, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenprima cp, de voorzieningen zijn nog steeds beschikbaar inclusief de koude douche. Er is 1 restaurant open, de rest is dicht. Op 650 mtr lopen is een kleine supermarkt.
Dit is een heerlijke plek om te verblijven. We zijn hier 4 keer in de afgelopen 3 jaar gebleven. Maar vandaag, na vier dagen te hebben gestaan, kregen we te horen dat we verder moesten gaan door de GNR, ondanks dat ze elke dag eerder op bezoek waren. Hopelijk komt dit alleen door de virussituatie en wordt het weer normaal.
lees meerMooie locatie achter het duin. In december enkele permanente kampeerders in de aangrenzende duingebieden. De parkeerplaats zelf is van grind en is uitgerust met vuilnisbakken. Mooie wandelingen over loopbruggen over de duinen en naar het aangrenzende meer. De zee is hier een geweldig schouwspel wanneer de golven opzwellen.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Toilet
lees meerEM544
7500, Santiago do Cacém, Portugal38° 6' 51" N
8° 47' 46" W
-8.79615
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan