broodservice - bus buiten de camping - rustig - centrum op fiets goed bereikbaar
Rua Manuel Mendes 32
7005-206, Évora, Portugal€ 24,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe
KortingskaartenPrima camping met modern sanitair. Beheerder was vriendelijk en correct, maar inderdaad: de poes is nóg liever. Ik betaalde slechts € 13,50 voor 1 pers.+ camper + elektra.
Rustige plek, ruime terreinen, modern sanitair, maar chagrijnige medewerkster. Zelfs de campingpoes was socialer. ;-) Wifi kan ermee door, behalve ‘s avonds. En nu de prachtige stad autoluw maken, dan wordt het ook daar wat gezonder en rustiger. Mijn god, wat een verkeer. Évora zelf is echter een plaatje.
lees meerHele leuke camping met goed sanitair. 'S Nachts kun je heel goed slapen in een rustige omgeving.
Wasmachine
7005-206, Évora, Portugal38° 33' 26" N
7° 55' 33" W
-7.92575
infoevora@orbitur.pt
€ 24,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe
KortingskaartenWasmachine