3,42van 5
  • augustus 2023

Vriendelijk ontvangst, rust, ruimte en een gezellige sfeer, vind je hier, op 15 minuten fietsafstand van het strand. Hier komen wij geaag weer een keer terug!

• mei 2023

We hebben hier overwinterd omdat het de mooiste plek in de wijde omtrek is. Helaas moesten we verder reizen, maar de komende winter komt er zeker Tot ziens Chantal, Nicky en Harry, wat mooi bij jullie!

• maart 2023

We komen hier voor de 5x blijft een prachtige plek, nu met div. opgeknapte ziet er wat verzorgde uit. dus een +

Bekijk alle 88 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,42van 5
  • augustus 2023