afrit A23/IP6 - locatie bij de brug over de Zezere - kanovaren - centrum 300m
Beco Estrada Nacional 118 3
2250, Constância, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZiet eruit als een prima plek met water en loosmogelijkheid. Er staan vijf campers vanochtend.
Parkeerplaats bij een camperservicepunt (weet niet of je hier mag parkeren), we hadden geen problemen. Op loopafstand van Constancia.
Waren hier 28-02-20. Gebruik gemaakt van de verzorgingsmogelijkheden. Deze zijn prima in orde. We wilden daar ook overnachten maar vonden het geen geweldige plek. Aan de overzijde rechts zagen we een mooie plek aan het water. Zijn daar gaan staan. Rustige overnachting gehad en vanuit dat punt makkelijk het plaatsje inlopen.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Water
lees meerBeco Estrada Nacional 118 3
2250, Constância, Portugal39° 28' 38" N
8° 20' 38" W
-8.34385
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater