Parque de Campismo INATEL

• Stroom

• Douche

campertje121

aug 2025

de gewone Europeaan kan er niet terecht, je zou moeten lid zijn maar dat mogen we ook niet

ivan303

jul 2025

blijf hier weg. we kwamen hier aan volgens ons leek de camping bijna leeg en was er nog veel plaats. de eigenaar zij dat hem compleet was. erna vroeg hij van waar we kwamen. dit vraag je niet aan u gasten en volgens ons is hij tegen buitenlanders. dus ben je geen Portugees ben je niet welkom.

campeggiinviaggio

okt 2024

Bij aankomst zei hij dat we ons op elke gewenste plek in het campergebied moesten plaatsen. Dus dat deden we en we merkten dat we bedekt waren. Toen we om hulp vroegen, antwoordde hij dat hij niets kon doen. Nadat we van plaats zijn gewisseld, proberen we verbinding te maken met de elektriciteit, maar de verbinding is anders. We vragen opnieuw om hulp, maar hij antwoordt dat de aanvallen in Portugal en Spanje (wij komen uit Spanje) precies zo zijn

Avenida dos Trabalhadores

4935, Viana do Castelo, Portugal

41° 40' 44" N 8° 49' 23" W

41.67896 -8.82318

grote eenvoudige camping goed werkend sanitair - door de duinen directe toegang tot het strand.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!