Camping Toma

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

• Shop of kiosk

2.5

Een fantastisch plekje in de ‘IJzeren Poort’, waar we op 17 maart 2018 arriveerden... als je de eigenaar belt, kun je er het hele jaar terecht. Je moet geen luxe verwachten, maar alles functioneert prima!

k

keeskees

jun 2017

Mooie verwaarloosde lokatie, welkomsglaasje slivovitsch. We waren en bleven de enige gasten. 's Avonds verdween de eigenaar zonder iets te zeggen na het aanzetten van een zware halogeen bouwlamp. Het terreintje de gehele nacht hels verlicht. De eigenaar niet meer gezien. Er is warm en koud water, maar elektra is nogal gevaarlijk in toilethuis.

P

PieterB

jun 2015

Hier geweest in juni 2015. Prachtige locatie aan de Donau. Helaas was er tijdens ons bezoek geen water in het sanitair gebouw. En met alle hutten verhuurd laat zich raden wat voor resultaat dat geeft in het toiletgebouw. Maar zelfs met water zijn de sanitaire voorzieningen op zijn zachts gezegd nogal gedateerd. Wel een vriendelijke bereidwillige eigenaar.

12223, Golubac Municipality, Servië

kleine camping onderdeel van het NationalPark Derdap aan de Donau - kiosk met terras - Brjnica 6km

1 apr t/m 1 okt

€ 15,00 - € 25,00