Kampeerplaats in Urcal, Almería

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Douche

M

MadMax557

sep 2025

Wij wonen in Urcal en zouden hier verblijven als we van elders zouden komen. Deze plek, hoewel beperkt in aantal, is perfect om te verblijven. We zijn er erg blij mee. Perfect.

M

Maik

sep 2025

Experience: Es war ein wunderbarer Aufenthalt auf meiner Durchreise. Der Stellplatz war sehr ruhig mit privater Atmosphäre. Abends hatte ich noch die Möglichkeit für eine kleine Tour mit meinem Motorrad. Tips: Unbedingt die faszinierende Umgebung erkunden. Contact: Ich wurde von Dawn sehr herzlich empfangen und eingewiesen. Sie hat sich schon vorab viel Mühe gegeben, mich auf die Anreise vorzubereiten.

C

CARINE

sep 2025

Experience: Antoine et Béa sont très sympathiques et accueillants. Nous sommes arrivés tard et cela n'a pas posé de problème. Très bonne communication. Aucun bruit de route ou autre. Stationnement des camping-cars sur l'arrière de la maison. Piste cyclable en face de l'entrée. Merville 4km Cabourg 10km. Etape très agréable, malgré un temps d'hiver pour un mois de juin.

Adres wordt gedeeld na boeking

Urcal, Spanje

Hallo! Ons land heeft olijf- en amandelbomen met afgelegen hoekjes en gaten voor tenten en vlak land voor campers. Er zijn prachtige uitzichten op het platteland en omdat we aan een pad liggen, hebben we directe toegang tot tal van wandel-, fiets- of zelfs off-roadmogelijkheden over de vele kilometers aan ramblas of droge rivierbeddingen. Wij hebben fietsen die u kunt lenen. Er zijn twee onlangs gerenoveerde douches en toiletten en ook een wasmachine (kleine vergoeding) in de buitenkeuken. Onze Cortijo ligt op een korte afstand van een zeer rustige weg op slechts 5 minuten rijden van een dorp met twee bars in de buurt van Huercal-Overa. We zijn omringd door prachtige landschappen, waaronder heuvels en bergen in de verte. Dit is een zeer rustige omgeving met slechts twee buren die gebruik maken van de baan. 'S Nachts hoor je waarschijnlijk onze uilen en misschien een enkele vos en krekels, maar zelden iets anders. In het voorjaar zijn er veel soorten wilde bloemen verspreid over de heuvels en paden. We hebben bijeneters en -rollers met hun felle kleuren en vrolijk getjilp gedurende de lente en zomer. De activiteiten Vanaf ons terrein kunt u kilometers wandelen of fietsen langs de paden en de ramblas. Wij hebben fietsen die u kunt lenen. Als u van paardrijden houdt, zijn er niet ver weg stallen. Andere dingen Hoewel wij altijd in de buurt zijn, zullen wij u tijdens uw verblijf niet lastig vallen. Wij raden u aan contact met ons op te nemen als u iets nodig heeft. Er zijn twee straatmarkten in Huercal-Overa, op 15 minuten rijden. De stad heeft ook voldoende supermarkten waar u boodschappen kunt doen. We zijn ongeveer 40 minuten rijden naar Mojacar en Carolina Beach, dat erg populair is bij campers.