Rancho Pancho

Geclaimd door eigenaar

Bebben65

1 weken geleden

We kwamen laatst aan bij deze prachtige, rustige plek van Annemieke en Raymond en het voelde als thuiskomen. Wat een kalme energie, omringd door hun lieve honden, katten en paarden, en de prachtige bergen! We gingen paardrijden met Annemieke en hoewel ik niet veel ervaring had, voelde ik me prima en de paarden waren erg vriendelijk om te rijden. Ga gewoon, je zult er geen spijt van krijgen! Ook de weg ernaartoe was prima. Hopelijk tot snel!

travel.with.rusty

1 weken geleden

We hebben hier twee nachten geslapen. we werden vriendelijk ontvangen en wat was het gezellig tussen de paarden. ons dochtertje van 2 jaar mocht helpen bij het eten geven van de paarden, zo leuk! echt een aanrader als je opzoek bent naar een leuke plek om te overnachten.

Potverdikkie, eigenlijk zou ik mijn mond moeten houden over deze plek… want dit is zo’n pareltje dat je liever voor jezelf houdt! Rust, natuur, paarden en de gezelligheid van Annemieke & Raymond maken Rancho Pancho verslavend. De gym is bijna klaar (voor wie écht wil zweten), paella-avonden zijn gevaarlijk lekker en Alhaurín el Grande ligt op loopafstand. Pure oase! #nooitmeernaarhuis #mand #elkedagfeest #mooiemensen

Carretera de Borrajo

29120, Alhaurín el Grande, Spanje

36° 39' 57" N 4° 40' 33" W

36.66572957 -4.67591502

Zeer privé en veilige parkeergelegenheid - bij een manege - kinderspeelplaats - vooraf bellen wordt aanbevolen - centrum 3,6 km - Spaans/Nederlands/Duits/Engelssprekend - Huisdieren welkom - vlak terrein - verharde paden - stroomvoorziening niet altijd optimaal, een gaskoelkast wordt aanbevolen - Spaanse gasflessen te koop op de camping - ook te huur: appartement voor twee volwassenen en twee kinderen

1 jan t/m 31 mei

1 sep t/m 31 dec