landgoed in mooie omgeving - stroom voor helft van de plekken - flamingo-biotoop - wandelmogelijkheden - strand 2km - supermarkt 2km
Avenida del Salar
04621, Spanje€ 10,00 • 1 jan. t/m 30 apr.
€ 10,00 • 1 nov. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLeuke plek met V / E en elektra. Eigenaar zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Bijna alleen Duitsers hier.
Onze vijfde overwintering op Oasis Al Mar !! Corona heeft veel dingen anders gemaakt. Het seizoen eindigde eind april. Zodat er geen problemen waren op de terugweg en de volgende moeilijkheden in Duitsland, werd de opening verlengd tot ♾️. Veel dank aan de zeer behulpzame operators Gabi en Wolfgang. We kijken uit naar de zesde overwintering😄
lees meerDe SP is voor vrouwen met u. zonder hond, zelfs voor lange tijd, perfect. Heel mooi aangelegd met een geweldige infrastructuur. De cursusoperatoren Gabi u. Onze dank gaat uit naar Wolfgang voor de vriendelijke steun in deze moeilijke tijd. (Covid19) We zouden graag terugkomen. Karin u. horst
Wasmachine
04621, Spanje37° 13' 38" N
1° 49' 41" W
-1.82809
oasisalmar@web.de
€ 10,00 • 1 jan. t/m 30 apr.
€ 10,00 • 1 nov. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine