Camping Huerta Romero

• Stroom

w

wimenatie

jan 2026

We waren hier 4 dg van 10 jan tot 14 jan. Plek achterin vlakbij de zee en groot zat voor ons met 6,75 buscamper. Goede warme douche met regendouche . Warm water bij de wastafels op een rij, die voor vrouwen en mannen gebruikt worden. Grote was/droger. koud water voor de afwas. Gewandeld en gefietst zinder electra beide kanten op, wel wat heuvels! Dia supermarkt vlakbij en restaurant aan de boulevard.

Camperboyz24

jan 2026

Een groene oase vol vogels en ongelooflijk vriendelijke mensen. Je voelt je hier meteen thuis. Een prachtige, knusse camping, praktisch direct aan het strand. Alles is brandschoon en er heerst een familiale sfeer. De douches zijn heerlijk warm en inbegrepen in de prijs. Voor mij een van de mooiste campings van onze lange reis. Absoluut een aanrader. We komen zeker terug. Bedankt voor de geweldige plek en bedankt voor wie jullie zijn. 🙏🏽👍🏽

I

Iekiena

dec 2025

superleuke camping! Degelijk sanitair met goed heet water. Ook in decwintervwordt alles goed schoongemaakt en bijgehouden. Strand vlakbij, supermarkt op 5 minuten lopen. restaurant bij de camping is prima, maar aan de boulevard zit natuurlijk ook andere restaurants. De plaatsen zijn klein, maar een grote camper is geen probleem.

Calle Rambla Hileros 31

18740, El Romeral, Spanje