3,64van 5
  • november 2023

Fantastische plek. Wij hebben hier twee heerlijke nachten doorgebracht. Osuna is een prachtige stad en vooral 's avonds een must see. alles wat je nodig hebt is hier behalve elektriciteit.

• september 2023

een plek waar wij doorgereden zijn. Het voordeel is dat je er kan lozen, maar voor de rest troosteloos

• mei 2023

Leuke plek voor een nacht. Goede verblijfplaats voor mensen op doorreis, met goede winkelmogelijkheden.

lule65

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 60 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,64van 5
  • november 2023

• september 2023

• mei 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• A-378

Osuna, Spanje

37° 13' 55" N

5° 5' 50" W

-5.0971

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Osuna