Parking Sohail Castle

• Honden toegestaan

S

Sloten

5 dagen geleden

de sleatemer nomaden hebben hier enkele dagen gestaan om nieuwe zonnepanelen op de aanhanger te laten plaatsen door dominiek repairs

Erg vol met campers toen we gisteravond aankwamen, sommigen met trailers en velen namen 2 gemarkeerde parkeerplaatsen in beslag, onduidelijk over de parkeersituatie, maar 2 campers kwamen naar ons toe en vertelden ons dat we tussen de lijnen moesten parkeren voor de breedte, niet voor de lengte (oké voor ons, want in een Sprinter-busje), anders beboet de politie je. Om 8 uur 's ochtends werden we wakker en zagen we boetes op de voorruiten van verschillende campers, niet die van ons en niet allemaal, onzeker over de reden, dus niet goed!

Fleur11

mrt 2025

is parkeerplaats, er staan ongeveer 30 campers, politie komt regelmatig langs maar lacht ons vriendelijk toe. geen verzorging maar voldoende vuilnis bakken. onze mening: veilige plek.

Calle Tartesios

29640, Fuengirola, Spanje

36° 31' 23" N 4° 37' 47" W

36.52307 -4.62963

parkeerplaats onder het kasteel - kasteel in de tiende eeuw gebouwd door de Moren en is gelegen op een heuvel 38 meter boven zeeniveau aan de monding van de rivier de Fuengirol - dichtbij strand - dichtbij Autovía del Mediterráneo A7 [verkeersgeluid?] - locatie voor stad en strand - wordt verzorgd door mensen met arbeidsbeperking - stageld voor hun organisatie - centrum 2km

16 okt t/m 1 apr