Camping la Buganvilla

• Lozen afvalwater

• Stroom

wimbreeman

jan 2026

Wat een fijne camping! Ik snap de 1-sterrenbeoordeling niet. Het personeel bij de receptie is ontzettend vriendelijk. De staanplaatsen zijn niet heel groot, maar meer dan prima. De camping ligt vlakbij de snelweg, maar is helemaal niet lawaaierig. Het is slechts 5 km van Marbella. Een mooi strand ligt aan de overkant van de weg, op 15 minuten lopen. Marbella is ook te voet bereikbaar. Mooie, nieuwe en schone douches. Restaurant, broodservice, ACSI. We zijn erg tevreden over deze camping, de prijzen zijn redelijk. We hebben ervan genoten!

Soaring

jan 2026

heerlijke kneuterige camping in de positieve zin. Toiletgebouw keurig met hete douche. De receptie erg aardig. En iedereen begroet elkaar. Wifi moet je voor betalen, das jammer. Supermarkt op loopafstand lidl en mercato. En een hele grote chinees om te winkelen. 25,00 met acsi.

v

vdkraan

dec 2025

Prima camping! Bij de receptie een hele aardige dame, dicht/naast de A7 maar wij horen ‘m niet. Sanitair is goed! Grote, warme douches, wc’s met bril en papier. De plekken zijn klein en scheef maar wij staan op plek 2 (Calle 1) en konden de camper overdwars parkeren en hadden maar 1 blok nodig. We betaalden met de ACSI kaart €25 (2 personen, camper en elektra)

Avenida Bosquemar

29604, Marbella, Spanje