Camping la Buganvilla

• Stroom

v

vdkraan

2 weken geleden

Prima camping! Bij de receptie een hele aardige dame, dicht/naast de A7 maar wij horen ‘m niet. Sanitair is goed! Grote, warme douches, wc’s met bril en papier. De plekken zijn klein en scheef maar wij staan op plek 2 (Calle 1) en konden de camper overdwars parkeren en hadden maar 1 blok nodig. We betaalden met de ACSI kaart €25 (2 personen, camper en elektra)

m

mo63

okt 2025

Prima camping. aardige mensen bij de receptie, zoek maar een plekje! Heerlijk rustig, fijn sanitair, de campinghaan en zijn vriendin lopen los rond. Ligt wel aan een drukke weg maar daar hadden wij geen last van, iets verder bij de receptie hoor je dat wel wat meer. camping aflopen of fietsen, rechtsaf naar loopbrug over de weg, klein stukje langs de vangrail lopen of fietsen en naar beneden ongeveer 300 meter strand! Wij vinden het prima hier!

Dun86

aug 2025

Begrijp de negatieve reacties niet zo. Prima camping voor Spaanse begrippen, net sanitair, prima zwembad en met een Uber ben je met 15 min. in Marbella. Wij hadden een hele ruime plek voor onze camper van 7m. Ja hier en daar is het wat krap, en is de weg wat minder goed, maar het is prima te doen hoor. Zorg wel dat je aanrijdt vanaf de snelweg. De weg vanaf de andere kant van de camping is smal en inderdaad heel slecht wegdek.

Avenida Bosquemar

29604, Marbella, Spanje