Camper Park Olivares

• Stroom

l

lesjato

Vandaag

gisteren gemaild en er was plek. De code van de poort gekregen... Toen ik er arriveerde vanmoddag bleek er helemaal geen plek vrij. ik kon middenop of naast de overvolle vuilnisbakken gaan staan. ik ben doorgereden.

R.A.kuulkers

dec 2025

Terug moeten komen omdat we wat vergeten waren maar wat keurig voor ons bewaard was. Altijd fijn om hier een paar dagen te staan. Tip: ga lunchen in het hotel restaurant in het dorpje. Uitstekende kwaliteit voor een kleine prijs!!

R.A.kuulkers

nov 2025

Onze derde keer hier. Ja, het is misschien wat minder goed onderhouden maar daar staat tegenover de vriendelijkheid en de rust. Als de poort dicht is kan je Maria altijd bellen en dan doet ze de poort voor je open. Prima douches, zowel een regendouche als een handdouche. Kleine cabine, dat klopt. Je moet je buiten de cabine aan en uitkleden maar als je de buitendeur dichtdoet houden anderen daar rekening mee.

04116, Níjar, Spanje

36° 50' 53" N 2° 7' 5" W

36.84817 -2.11816

Finca in prive-gebied in dorp Albaricoques - in natuurpark Cabo de Gata - San Jose 15km - goed bereikbaar vanaf A7 afrit 479 San Jose - centrum 250m