Parking

Camperplaatsen

• Voorzieningen passanten

BZ

jan 2025

Nette CP met servicepunt. Inname water met gieter. Afvoer zwart en grijs water en vuilcontainer. Supermarkt op naar schatting 300 Meter afstand. Wij hebben een deel van de Via Verde gefietst. Ligt langs een doorgaande weg maar hebben toch goed geslapen.

qpr.nl

sep 2024

Drukke weg. ‘s Nachts redelijk rustig. ‘s Avonds honden die blaffen maar ‘s nachts niet meer gehoord. De plaats is netjes. Container aanwezig. Serviceplaats aanwezig. Water onhandig, weinig druk. Via Verde richting Riotinto eigenlijk alleen geschikt voor mountainbikes. De andere kant op is geasfalteerd.

janireen

mei 2023

wij stonden hier al in 2012 en alles is nog even netjes als toen! je staat aan de weg, maar nauwelijks last! overdag, dan zijn we op pad! lekker gegeten in de stad en boodschappen(mercadona) op 450 m.

Carretera Zalamea

21600, Valverde del Camino, Spanje

37° 34' 52" N 6° 45' 6" W

37.58114 -6.75162

vlakbij dorp en supermarkt - enig verkeerslawaai - Via Verde [groene fietsroute over oude spoorlijnen met bruggen, tunnels en oude stations] - centrum 750m