bij ingang van Natonaal Park Ordesa - centrum 2km
Rio Forcaz
22360, Labuerda, Spanje€ 25,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenRuime plaatsen, al dan niet met schaduw. 10 amp. Warm binnenbad. 25 m buitenbad. Heerlijke stortdouches. Op de noord-zuid-route door de Pyreneeën. Deze camping verdient meer bezoekers. Kosten 23,-- p/n en een fles wijn toe.
vriendelijk ontvangen,wij kregen een heerlijke fles wijn, grote camping , sanitair erg mooi en schoon , heerlijk geslapen , ik weet niet hoe het in het hoogseizoen is , maar voor deze tijd voor ons een mooie plek , voor één nacht.
Grote camping die van alle gemakken is voorzien. Veel activiteiten voor kinderen zoals animatie, tekenfilms op groot scherm en een grote speeltuin.. Ik had hier als kind graag mijn vakantie doorgebracht. Kwaliteit sanitair: Voldoende Grote van de plekken: Voldoende Omgeving: Erg mooi, veel water. Prijs: €96,- voor 2 nachten met 2 hondjes. Stroom zou inclusief zijn maar hebben we niet gebruikt. Voor nu zijn we opzoek naar wat rustigers.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerRio Forcaz
22360, Labuerda, Spanje42° 26' 6" N
info@penamontanesa.com
€ 25,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine