idyllische en rustige plek met een adembenemend uitzicht over de vallei Mijares - ideaal voor klimmers
TE-V-2001
44480, Maspalomas, Spanje€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPrachtige plek. Ik had ook geen problemen hier te komen met Google maps. Wel afgelegen en primitief dus voor nu met de kou wat wennen maar als je daarop voorbereid bent is dit fantastisch
Wij hadden met onze grote integraal geen enkel probleem om hier (weg) te komen. De weg is verbeterd. Houd wel de door Yoyo hieronder gegeven coördinaten aan, anders kom je op een onbegaanbaar pad. Idyllische plek, super rustig. Volop wandelmogelijkheden (o.a. Waterval). Wij betaalden €3,- p.p.p.n. (Geen belasting).
lees meerjammer vd de weg er naar toe want het leek ons een heerlijke plek maar we zijn vast gelopen onderweg. na 2 uur graven waren we eindelijk los maar wel op weg naar een andere plek
Stroom
Vuilnisbak
WiFi
TE-V-2001
44480, Maspalomas, Spanje40° 7' 36" N
0° 40' 36" W
-0.67678
info@altomijares.org
€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan