Camperplaats Castejón de Sos

• Vuilnisbak

• Rolstoelvriendelijk

• Honden toegestaan

Deze foto's zijn niet meer relevant, zijn aan het werk en ziet er niet heel veilig uit, we zijn maar doorgereden.

jacquigem2

jul 2024

het is een heel mooie plaats, maar er stonden borden waarop stond dat er geen overnachtingen waren. we stopten alleen voor een pauze en parkeerden vlak bij de hoofdweg op een gratis parkeerplaats vlakbij het voetbalveld. De lokale ambtenaar kwam aanrijden terwijl hij zijn mobiele telefoon gebruikte en vertelde ons dat we daar niet konden parkeren, maar verderop. Schaamte zou een heel goede plek kunnen zijn en het toerisme voor een leuk dorp kunnen vergroten met een beetje moeite en misschien een toiletafvoer.

Alaska_nl

jul 2023

Prima rustige plek, een km buiten het dorp en 400m lopen naar het riviertje. Kraan en afvalcontainer aanwezig.

Camino de Abajo s/n

22466, Castejón de Sos, Spanje

Grote verharde camperplaats met uitzicht op de omringende bergen - schaduw aan het eind van de middag - lozen van grijs- en zwart water niet mogelijk, wel water tanken - 4G-dekking - centrum 1km