Parking Peralta de Calasanz

3.7

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

3.7

3sterren alleen voor de geleverde diensten. Lees verder de voorgaande reviews. Wij komen niet meer terug.

Harsevoort

jun 2024

Super camperplaats. Google maps wilde mij over het stenen bruggetje loodsen. Na onderzoek bleek er net na het dorp een weggetje naar de cp te gaan. Stond er alleen. Totaal geen probleem. Ben het dorpje niet ingeweest. Het was erg warm.

Wil&Mi

apr 2023

Mooi aangelegde. plaats, goed verlicht. Hier als enige de nacht doorgebracht. Heel rustig. Dank aan de gemeente! De volgende dag werden we spontaan uitgenodigd door bewoner voor gratis rondleiding bij de voormalige historische zoutmijn. die bleek slechts op 500m lopen te liggen. Vanuit de poort rechtsaf asfaltweg volgen. Over ketting mag je heenstappen. Info ook via borden aldaar (alleen in het Spaans) Was interessant!

A-2216 16

22513, La Litera / La Llitera, Spanje

locatie via bewegwijzerde route vanaf de A-2216 - gebruik GPS-coordinaten - zwembaden - zeer rustig dorp met cultureel erfgoed - fraaie omgeving - centrum 250m