Area de Monteagudo del Castillo

• WiFi

• Voorzieningen passanten

JJAB

nov 2023

Het servicepunt was goed te vinden, maar een geschikte camperplaats voor onze camper van 7,5 meter lang niet. Erg verwarrend.

Marano64

okt 2022

Wij bezochten Monteagudo op 14 oktober 2022. Het plaatsje, met meer huizen dan inwoners (67 zielen) maakt een verzorgde indruk; leuk om erdoorheen te wandelen. Leuk idee om 10 plaatsen aan te wijzen in het dorp waar je kunt overnachten. Maar......dan moet je camper niet groter zijn dan bijv. een VW-bus. Op de locatie bij het tennisveld kun je met een groter camper staan, maar dat is dan juist de minst leuke plaats in het dorp.

Ferdinande

apr 2022

wij stonden op deze plaats (naast een kunststof sportveldje) geheel alleen Een prima sani zuil met water/toilet stort en vuil water afvoer. Jammer genoeg was er een viezerik die zijn toilet geleegd heeft in de vuil water afvoer en (de deksel ontbrak) wij konden dus volop genieten van zijn/haar toilet inhoud. Verder het dorpje vrijwel verlaten Geen winkels Taverne gesloten

Calle Santa Bárbara 17

44146, Monteagudo del Castillo, Spanje

40° 27' 30" N 0° 49' 3" W

40.45824 -0.81741

Camperplaats in bergdorpje - centrum 250m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!