plaats bij het busstation - daar is toilet - douchen in sporthal [betaling] -restaurant en winkels dichtbij - surveillance door lokale politie [2 plaatsen in de lengte!]
Calle Vega de Contranquil
33550, Spanje€ 1,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWater en legen, er stond een rij en we moesten meer dan 30 minuten wachten. Ze stonden geen overnachtingen toe vanwege verzadiging van auto's, hoewel er veel gratis plaatsen waren voor auto's. Maar ze hadden een alternatief in de buurt
Het beperkt aantal officiële plaatsen liggen allemaal rond het sani-station. In de praktijk parkeren de meeste campers (begin juli een groot aantal lokale camperaars) elders op de grote parking. Weinig voordelen of charme anders dan het centrum op beperkte wandelafstand.
Even bekeken maar leek we vonden het geen aantrekkelijke plek. Veel asfalt en drukke parking, dus doorgereden naar de camping buiten de stad.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Voorzieningen passanten
Calle Vega de Contranquil
33550, Spanje43° 21' 7" N
5° 7' 31" W
-5.12516
€ 1,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan