Explanada del puerto

• Campinggedrag niet toegestaan

s

sancho

okt 2025

Na verschillende campings in de omgeving gedaan te hebben ( gesloten) hier terecht gekomen . Mooie plaats aan de haven met uitzicht op de woeste kustlijn van Asturië . Aangekomen op 28/10 en moet er niet meer betaald worden maar ook geen voorzieningen. Opgelet dat je van hogerop niet door het centrum naar de haven probeert te rijden ( verboden) . Mijn Garmin ( voor campers) stuurde er mij wel door waardoor ik bijna kwam vast te zitten( smal) .

Viv

aug 2025

exacte coordinaten zijn :N43.567651 , -6.153381 . Anders komt je op de volgende parking uit, exclusief auto’s. Vandaag tijdens de dag geluk gehad dat er nog een plaatsje vrij was . 10€ tot 21u.

T4-Wolli

jul 2025

Oké, de plaatsen zijn niet bijzonder groot, maar tot 7 m² is prima. De toiletten zijn erg ruim en schoon. Het personeel is erg vriendelijk. In het hoogseizoen kost een plaats voor twee personen € 36, inclusief elektriciteit. Het is een absoluut perfecte locatie als uitvalsbasis voor Cudillero.

CU-3

33159, Cudillero, Spanje

43° 33' 58" N 6° 9' 5" W

43.56621 -6.15148

Centrum 1km

1 jun t/m 30 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!