locatie bij vuurtoren - gebruik GPS-coordinaten - vlak bij zee - parking aan beide zijden van de weg - restaurant aan einde van de weg - daar het centrum van informatie van omgeving van Peñas - centrum 3km.
33448, Ferrero, Spanje
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVolgens ons is overnachten hier verboden. Op onze terugweg kwamen we ook politie tegen.
Deze locatie bij de vuurtoren was gelukkig minder populair bij de vele toeristen die met een camper onderweg waren begin juli en die vooral dicht bij een strand wilden staan. Het was dan ook 's avonds en 's nachts heerlijk rustig. Beperkt camping gedrag (zoals buiten zitten) lijkt hier geen probleem in tegenstelling tot bij veel officiële camperplaatsen.
lees meerNogmaals, de beoordeling verdwijnt
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
lees meerNogmaals, de beoordeling verdwijnt
33448, Ferrero, Spanje
43° 39' 17" N
5° 50' 58" W
-5.84932
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak