Camping was ver vol dus werden we op camperplaats zonder stroom gezet . Wat voor ons geen probleem was. Hier kregen we een prachtig uitzicht over de baai voor terug. Rustige veilige slaapplek met schone toiletten en goede douches. restaurant en winkeltje zelfs nu in naseizoen nog open.
2 nachten verbleven op deze camping, op 2 verschillende plekken. Ontvangst was vriendelijk, maar met weinig informatie. we hebben de afdaling naar beneden gemaakt en de klim naar boven ook. Tip: er gaat ook een shuttlebus! sanitair is basic, maar wordt de hele dag door schoongemaakt. Restaurantje is wat je kan verwachten van een restaurant op een camping. Voor ons een prima camping in een prachtige omgeving.
lees meereen prima grote camping, behoorlijk vol en veel surfende jongeren😎 Mooi toch! Met ASCI card slechts €21 / dag incl electra. Fietsen en lopen in de omgeving en met de trein naar San Sebastian 👍