prima service punt ook voor vaste grijs en zwart water tank. vers water kan je tappen maar makkelijkste is met een gieter bijvoorbeeld want een koppelstuk voor de slang past niet op de kraan.
Ruim. Vandaag veel campers (wellicht vanwege Pasen). Automaat geen problemen mee gehad. Taal veranderen naar Engels, kenteken invoeren, munten inwerpen en je hebt een parkeerbon. 's zomers €10, 's winters €5. Geluid van de snelweg is te doen.
je moet 5 euro betalen met een moeizame automaat. is mij niet gelukt. toen we terug uit de stad kwamen zat er een keurig briefje in plastic achter de ruitenwisser. in het Spaans? aanmaning of boete?toen maar weer geprobeert. eindelijk gelukt.
Aiziazpia Kalea 2
20800, Zarautz, Spanje43° 16' 41" N