locatie op camping - vlakbij zee - gebruik GPS-coordinaten - speciale overnachtingsprijs [20-10u]zie website - zwembad en restaurant op terrein - centrum 2km
Barrio Ruiloba 49A
39527, Ruiloba, Spanje€ 24,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
N/A
KortingskaartenRustige en redelijk schone camping. Heel correcte voorzieningen, alle plaatsen met gras. Een maar, het gebied van badkamers en lacaderos, schoon maar erg oud. In principe plaats ik hiervoor niet meer interpunctie
Blijkt dezelfde eigenaar van camping waar we eerder weggingen omdat sfeer ons niet aansprak. Dat was duidelijk doorgebeld waardoor ontvangst hier niet vriendelijk was. Wij zijn weer verder gereden.
Zeer rustig gelegen, proper sanitair, goed en goedkoop restaurant, m.a.w zeer goed voor een verblijf van enkele dagen.
Lozen cassettetoilet
39527, Ruiloba, Spanje43° 22' 59" N
4° 14' 50" W
-4.24716
reservas@campingelhelguero.com
€ 24,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet