Bij de werken is parkeren niet meer toegestaan. Het is een rotonde geworden.
klein - spectaculair uitzicht
Barrio el Bosque
39160, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenBij de werken is parkeren niet meer toegestaan. Het is een rotonde geworden.
We hebben deze site 3 dagen geleden bezocht. Er zijn enkele wijzigingen aangebracht, oprijplaten en grote blokken etc. Onmogelijk om nu een auto of camper op deze plek te parkeren. Spot niet langer beschikbaar.
Prachtige stranden rondom. De vriendelijke Spaanse politieman heeft met een strenge uitdrukking op mijn vraag verklaard dat parkeren ook 's nachts en slapen in de Womo is toegestaan. Maar geen campingachtig gedrag zoals wiggen, stoelen, zonnescherm of tafel. Daar kunnen we mee leven, met de vooruitzichten.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Bij de werken is parkeren niet meer toegestaan. Het is een rotonde geworden.
lees meerBarrio el Bosque
39160, Spanje43° 28' 11" N
3° 43' 35" W
-3.72628
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan