Área de Autocarvanas La Era

Camperplaatsen

• Stroom

Womo2024

okt 2025

We kwamen aan zonder de app te gebruiken. Na een telefoontje wist de eigenaar de slagboom op afstand te openen. We stopten de stroom in, vulden het water en genoten van de uitstekende sanitaire voorzieningen. Later kwam de eigenaar ons de gemeenschappelijke ruimte laten zien. Als klap op de vuurpijl kregen we een fles rosé. We betaalden € 20 contant. Het was een heel fijn plekje.

cluitano

sep 2025

Wat een geweldige camperplaats. De badkamer hebben we voor onszelf omdat er verder niemand is. Deze is heel schoon en lekker warm water. De eigenaren zijn ontzettend aardig. Dit is echt een aanrader !

wat een fantastische plek! 8 plekken met stroom, lozing grijs water en toilet. een prachtige badkamer voor gebruik. overdekte zitjes en zelfs een binnenruimte. ook van de bbq mag je gebruik maken. we hadden problemen met het betalen van de reserverings pagina, maar konden cash betalen en kregen de code van de slagboom. ontvangst was geweldig met allerlei tapas!

N-621 Km-69

24960, Crémenes, Spanje