Camping El Greco

3.5

3.5

Mooie camping, maar wel aan de prijs ( €39,- weekend). Nadeel: wifi alleen bij receptie en 6,3 miljoen vliegen (-6). Bij de receptie stonden ze NIET te trappelen om mij te assisteren bij het zoeken van een nieuwe LIONTRON lithium boord accu. Bij de gratie Gods wilde ze het Spaanse antwoord apparaat beluisteren. Ik werd afgewimpeld naar een garage. Jammer…… En als tip: zoek een betere plaats als je geen schotelontvangst heb of een ruimere plek als

Ruime plaatsen met hoge heggen tussen voor privacy. Heel rustig in oktober. Douches en toiletten; zeker voor oktober voldoende aantal en netjes onderhouden. Klein winkeltje aan de receptie met basics. Geen gasflessen. camping ligt net buiten de oude stad; kleine 10 min fietsen. Er stopt ook een bus die naar het centrum rijdt. Slagboom gaat om 23u dicht.

s

sltgapper

okt 2025

We verbleven 3 nachten halverwege oktober. De plaatsen waren gescheiden door goede heggen, de faciliteiten waren goed onderhouden en prima. De douches waren ruim, dus met behulp van een tas was het ontbreken van een aparte ruimte voor kleding geen probleem. Met onze hond liepen we beide dagen het prachtige Toledo in. We dronken koffie na het oversteken van de oude brug om door het stadje te klauteren. De receptie bood aan om een taxi te bellen als we de makkelijkere optie wilden.

Ronda el Olivar de los Pozos

45004, Toledo, Spanje

39° 51' 53" N 4° 2' 49" W

39.86473 -4.04682

gelegen aan rivier - restaurant - campingwinkeltje - ideaal voor een bezoek aan Toledo - openbaar vervoer 200m - centrum 3km