Parking Peratallada

• Speelgelegenheid

• Rolstoelvriendelijk

86Hanne

1 weken geleden

Grote parkeerplaats op vaste Zandgrond. De hoger gelegen parkeerplaatsen zijn voor de „gewone“ auto‘s. het toiletgebouwtje heeft inderdaad 2 toiletten en 2 wastafels, maar die hebben wij niet gebruikt (wordt vermoedelijk in de winter niet echt onderhouden?). Was niet schoon en het licht deed het niet. Het dorpje is wel bijzonder. Uit de 11de eeuw! Erg leuk om door te lopen. De foto met slagboom naast het toiletgebouw konden wij niet plaatsen.

Zwemmer

mei 2025

Het viel ons tegen . Het is een parkeerplaats waar je staat.Gewoon tussen de geparkeerde auto’s. Stadje erg toeristisch maar leuk om even door heen te lopen

Wij stonden hier een dag of vier omdat we moesten wachten tot de door ons thuis vergeten fietssleutels door de DHL waren bezorgd. Prachtig stadje, mooie omgeving, aardige mensen. Voorzieningen: drinkwater, prullenbakken, en een wc. De laatstgenoemde was van Spaanse kwaliteit, dus dan weet je het wel. Maar je staat er gratis.

Camí de Sant Feliu de Boada

17113, Forallac, Spanje

Rustige locatie aan rand van dit historische stadje - gebruik GPS-coordinaten - centrum 250m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!