Finca Isabel

• Douche

T

Thale

nov 2025

Wie van natuur, rust en stilte houdt komt hier maximaal aan zijn trekken. Ook bij donker een prachtige sterrenhemel. 5 km vanaf de Ebro-delta waar een prachtige vlakke fietsroute doorloopt, wij hebben grote groepen flamingo's en zwarte ibissen gespot. komen hier zeker terug.

l

loefs@xs4all.nl

nov 2025

We hebben 9 dagen genoten van deze rustige plek onder de olijfbomen met uitzicht op de rijstvelden in de Ebre delta. Heel fijn om van hier de heuvels en delta te ontdekken op de fiets. Je kunt er ook lekker wandelen in de omliggende heuvels. Eline succes met je nieuwe finca!

JoeMa

okt 2025

Mooie plaats, erg vriendelijk ontvangst door de nieuwe eigenaresse Eline. wij komen zeker terug. hieronder een uitnodiging van Eline zelf; Lieve reizigers, ik ben Eline en sinds kort de nieuwe eigenaresse van Finca Isabel. Lijkt het jouw leuk om onder eeuwenoude olijfbomen te overnachten in een oase van rust met een adembenemende sterrenhemel, neem dan vooral contact op via +34 675 911 728. Wie weet tot snel. Groetjes, Eline

Carrer de la Rosa 1

43519, El Perelló, Spanje

Op een grote finca - Nederlandse eigenaren - tussen eeuwenoude olijfbomen - rust - privacy - uitzicht over de Ebro Delta - Adult only - bel voor beschikbaarheid - Kom niet onaangekondigd.