eenvoudige en rustige camperlocatie - geschikt om te overnachten - centrum 2,5km
Carrer de la Rubina 22
17487, Empuriabrava, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen heel mooie plaats om te overnachten, niets meer of minder. Het is gratis zonder voorzieningen en dus klagen we niet. De omgeving is heel mooi om te vermelden en alles dichtbij. Bedankt aan de overheid om hier te mogen overnachten. Mvg Jos
Rustige plek 's nachts, er rijden privéauto's, niet storend, niet ver van alle voorzieningen we verbleven 2 nachten omdat de geur van het station ons stoorde en geen manier om de toiletten of het grijze water te legen en geen water meer als niet voor 2 tot 3 dagen is het prima
We hebben hier 1nacht gestaan en waren blij dat deze 'cp' er was om te kunnen overnachten nadat we laat aankwamen. Maar om hier nu meerdere dagen te staan zonder al te veel voorzieningen naast een drukke baan.... niet ons ding. We stelde later wel vast bij passage dat er sommigen soms dagen blijven staan,dus meningen kunnen verschillen .
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
lees meerCarrer de la Rubina 22
17487, Empuriabrava, Spanje42° 15' 29" N
arrastaka34@gmail.com
687702064
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak