hele leuke plek! vriendelijk mevrouwtje die alles netjes in de gaten houd, bij kalmere periodes mag je wel wat langer als 48u blijven staan..
Belachelijke situatie. 48 uur wordt toegestaan, maar aftandse caravans staan hier permanent. Gemeente Platje d' Aro neem je verantwoordelijkheden en hij je aan de wet, die zegt dat ik man slapen in mijn voertuig maar ik mag geen camping gedrag tonen.
toilet afvoer + grijs water + schoon water op "oude camperplaats" paar 100 meter verder. coördinaten 41,8104059, 3,0577112