Alcover

1 weken geleden

mooi plekje. leuke mensen

chrislx

aug 2025

Erg vriendelijk stel. We konden zelf een plekje uitkiezen tussen de olijfbomen. Elektriciteit en een klein zwembad. En om het helemaal af te maken: massages buiten onder de sterrenhemel. We verbleven er maar één nacht. Hopelijk komen we terug.

Frans_Camper

jun 2025

PRIMA plekje. Als je van rust houdt een abolute aanrader. De toegangsweg is was hobbelig maar daarna heb je ook wat. We kwamen met de camper maar toen we de studio zagen waren we meteen verkocht. Keurig schoon, gezellig ingericht en compleet. En bovenal een uitstekende gastvrouw Anna. We hebben genoten. Marjolein en Frans

Valls, Spanje

Blijf bij Mas Llum, een landelijk huis temidden van de olijfbomen! Mijn man, onze dochter (2 jaar oud) en ik wonen hier, en we vinden het heerlijk om gasten te ontvangen! We hebben een hond, een paar kippen en twee geiten. Het zwembad wordt gedeeld met ons en mogelijk andere gasten. We hebben plaats voor 3 campers: 2 tussen de olijfbomen (geen schaduw) en 1 onder de pijnbomen. Let op: de coördinaten kloppen niet – probeer niet op eigen houtje te komen zonder instructies. Dit is een verblijf op een boerderij, geen camping: er is geen toilet en geen douche! (alleen een koude buitendouche) Neem eerst contact op, anders geen toegang.

1 jan t/m 31 mei

1 okt t/m 31 dec